Vă spuneam că este posibil ca evenimentul de prezentare a noilor serii Galaxy S23 să fie programat mai repede în luna decembrie a acestui an, din păcate mai multe zvonuri ne indică faptul că acesta va fi programat pe început de februarie 2023.

Cititor de amprentă cu două degete și cameră de 200MP pe viitorul Samsung Galaxy S23 Ultra

Pentru seria Galaxy S23 așteptăm mici schimbări de design, modul foto îmbunătățit, camere așezate diferit precum și un nou senzor de 200MP. Cea mai importantă noutate va fi cipul Qualcomm numit Snapdragon 8 Gen 2 special conceput pentru terminalele Samsung, acesta va avea o frecvență mai mare față de cele oferite altor producători.

O altă noutate ar fi renunțarea la cipurile Exynos pentru Europa, acestea fiind înlocuite cu noul cip Snapdragon 8 Gen 2.

Varianta Galaxy S23 Ultra va integra cel mai probabil și noul sistem de urgență prin sateliți despre care s-a tot discutat în ultima vreme printr-un parteneriat cu cei de la Iridium Communications.

Tot aici aflăm că noua serie Galaxy S23 o să vină cu un ecran nou care poate să ducă până la 2150 niți luminozitate cu 150 niți mai mult decât avem acum pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Testele neoficiale ale lui S23 Ultra arată că poate duce undeva până la maxim 2200 niți. Testele prezentate de Apple ne indică 2000 niți, însă cele efectuate de terți au indicat 2300 niți, deci tot ecranul celor de la Apple rămâne cel mai bun ecran.

Sursă: sammobile.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu