Fratele Ciolacu a dat o lege băgată pe sub masă de PNL, și-a dat seama că își pune în cap toată România și a retras-o. eMAG în schimb nu, ei vor să renunțe de tot la plata ramburs la curier.

Ramburs la curier pe eMAG
La mine apare opțiunea ramburs cash

Deci plata cu numerar pentru anumite produse de pe eMAG nu mai este disponibilă în secțiunea de plată. Până acum cei care selectau această modalitate de plată din contul lor, trebuiau să achite o taxă de 5 lei.

eMAG renunță la plata ramburs la curier 1000 lei

Discuția a pornit pe reddit de la un utilizator supărat că nu mai poate plăti cash. Acum, fie eMAG s-a pregătit întens pentru noua lege impusă de Ciolacu, iar produsele de peste 1000 lei nu mai pot fi plătite cash, ori au uitat să dezactiveze implementarea noilor măsuri fiscale.

Sunt tare curios cum vor reacționa oamenii la această obligativitate de plată cu cardul pe eMAG! Pentru mine încă există opțiunea atât pentru o valoare sub 1000 lei cât și pentru o valoare de peste 5000 lei.

Voi mai aveți opțiunea de ramburs la curier?

Sursă: reddit.com via mariuscucu.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Azi am constatat și eu că mi-a dispărut opțiunea de achitare ramburs. Am pus în coș (separat, câte unul pe rând) vreo 7-8 produse diferite, și la fel! Să le fie de bine, oricum in ultima vreme devenise o boschetăreală infectă. De când au activat marketplace-ul, e plin de țepari, preturi enorme la produse care ar trebui să coste doi lei, iar dacă primești un produs care nu corespunde cu fotografia și îndrăznești să lași recenzie negativă, n-o vei vedea niciodată publicată. Odihnească-se-n pace!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu