Cu surle și trâmbițe fratele Ciolacu anunța noile măsuri fiscale cu limitarea plăților cash, va fi ce trebuie pentru eradicarea evaziunii fiscale și el își asumă aceste restricții!

Guvernul elimină reducerea de 50 bani din prețul benzinei și motorinei
Foto: ziardecluj.ro

Cuvântul „asumă” deja are de mult timp o altă conotație, iar pentru politicieni înseamnă că indiferent ce se întâmplă NIMENI NU VA FI TRAS LA RĂSPUNDERE!

Această mizerie cu limitarea banilor cash vine de la UE, iar oile trebuie să se conformeze așa că au testat piața să vadă cum reacționează populația. Remember mascarada din 2020-2022?

Este incredibil cum acest guvern PSD+PNL+UDMR+USR își bate joc de toți românii! Dau OUG-uri peste noapte cu aplicare în câteva zile, oamenii sunt bulversații, mediul economic/contabilitate trebuie să schimbe aplicații, sisteme și moduri de lucru ca să se alinieze la noile măsuri, iar ulterior vine Guvernul și zice că nu se mai implementează!

Bă da cât de nesimțiți să fiți?!

Long story short:

  • Ciolacu modifică prin OUG durata minimă înainte de implementare (de la 6 luni la când vor ei)
  • Ciolacu semnează noile măsuri fiscale
  • Măsurile intră în vigoare din 01.11, dar doar din 11.11 se vor aplica
  • Băncile anunță modificarea comisioanelor pentru retragere cash la caserie
  • Ciolacu discută cu băncile și reprezentanții IMM-urilor
  • Cioalcu ne spune că defapt el nu își asumă nimic, că aceste măsuri fiscale vin din partea ANAF, Ministerul Finanțelor conduse de Ciocanis.
  • Ciolacu anulează măsurile fiscale

Votați PSD+PNL+UDMR+USR!

Până acum Ciolacu spunea că micii întreprinzători sunt evazioniști, acum este „mereu alături de ei” pentru că sunt oameni simplii și nu au portbagaje pline cu mită.

Ciolacu sustine mediul de afaceri din pix

Sursă: biziday.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu