Printr-un comunicat oficial, Digi Mobil renunță la cartela prepay începând cu data de 01 iulie 2023. Începând cu această dată cartelele prepay Digi Mobil vor fi retrase de la comercializare, iar cele existente vor mai putea fi folosite până la data de 30 septembrie 2023.

Digi Mobil renunță la cartela prepay din 01 iulie 2023

Asta înseamnă că toți utilizatorii de cartele prepay vor fi obligați să treacă la abonamentele din oferta actuală cu 2, 3 sau 5 euro. De menționat faptul că începând cu data de 01 iulie NU SE MAI POT ÎNCĂRCA cartelele prepay existente, creditul rămas trebuie consumat până la sfârșitul lunii septembrie când vor fi închise din centrală. Vezi aici oferta actuală de abonamente Digi.

MODIFICĂRI SERVICII PREPLĂTITE.

 

Stimate utilizator, începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicaţii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023.

 

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă recomandăm să utilizaţi ţn continuare serviciile de comunicaţii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplătite (abonamente), disponibile într-o ofertă largă de servicii, cu tarife începând de la 2 euro/lună şi cu posibilitatea de a vă păstra acelaşi număr de telefon.

 

Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin apelarea centrului de Relaţii cu Clienţii la numărul de telefon 0314004401 sau în orice punct de prezenţă Digi.

Echipa Digi

Pentru a vă putea păstra numărul de telefon, mergeți într-un magazin Digi și treceți pe abonament sau alegeți varianta online. În ultimii ani cei de la Digi au investit in infrastructură, tehnologia 5G, VoLTE, VoWifi și eSIM, astfel că aveți diverse opțiuni pentru a face trecerea către cel mai mic abonament din România.

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu