Netflix se zbate să combată fenomenul de Account – Sharing unde mai multe persoane folosesc același cont și se uită la conținut în locații diferite. De ce să plătești 12 euro singur când poți să plătești 3 euro dacă îl împarți cu 3 prieteni?

Netflix Seriale si Filme

Pandemia le-a adus bani frumoși celor de la Netflix, însă după 2 ani oamenii s-au cam săturat de serialele și filmele din platformă așa că au decis să își închidă contul. Au rămas doar cei care împart contul cu alte persoane, iar Netflix vrea să oprească această practică. Au tot făcut teste, încearcă diverse modalități prin care să restricționeze accesul altor persoane la un singur cont. Până să le iasă, o să mai treacă niște luni.

Între timp, începând cu luna noiembrie vor lansa abonamentul cu reclame în America. Acesta costă 6.99$ și te va rupe cu reclame la fiecare 60 minute. În plus, nu tot conținutul din platformă o să fie vizibil pe acest cont, dar cel mai nasol lucru e că vei putea urmări seriale și filme la calitate 720p. Cât de masochist să fii și să îți activezi un astfel de abonament cu reclame și calitate proastă?

Aseară am primit un email de la Netflix care îmi spune că peste 10 zile se va activa automat opțiunea de transfer profil către un profil nou. 

Netflix Profile Transfer

Adică, dacă „suntem mai mulți utilizatori care împărțim același cont” ar fi bine să folosim această opțiune pentru a ne transfera toată lista de filme și seriale salvată, istoricul, recomandările precum și conținutul salvat înainte „să ne dea ei afară”.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu