Netflix va lansa în curând noul abonament cu reclame în parteneriat cu Microsoft unde la fiecare 60 minute vizionate o să vă uitați la 4 minute de reclame la Catena, mărirea sculăului, Jumbo sau alte cretinătăți de mesaje video publicitare.

Reclame pe Netflix in curant

Prețul noului abonament va fi cuprins între 7-9 dolari, nu vom putea descărca nici un film sau serial să îl vedem în mod offline pe telefon sau tabletă dacă nu avem internet, iar profilele pentru copii nu vor avea reclame indiferent de abonamentul ales. Cu această modificare simt cum clienții Netflix își vor închide abonamentele și vor migra către alte platforme de video streaming.

Sunt aproape sigur că îți vor menține prostul obicei de a nu mai prelungi licența pentru anumite filme sau seriale.

Cei care or să folosească acest tip de abonament tiind să cred că le plac reclamele și sunt iubitori de Pro TV care taie din filme ca să poată băga câte 15 minute reclame la fiecare 30 minute.

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Deci si scump cu spume si cu reclame?! Sa fie la ei, ca eu prevad altceva, respectiv “abonamente” noi sau reactivare alea vechi pe piratesbay! :)))))))

  • Ăsta e un plan tarifar separat de cele existente, nu de asta o să plece clienții, ci pentru librăria tot mai proastă

  • Eu sunt abonat HBO Go şi sunt foarte mulţumit de serviciile lor, deocamdată. Am putut vedea un serial compus din 4 sezoane, cu aprox. 10 episoade pe fiecare sezon, descărcat integral în telefon. Doar că, descărcările “expiră”, sunt şterse automat din telefon după câteva zile, deci trebuie să-i dai bice dacă serialul e lung. Altfel, nicio problemă; imagine cristal, sonor bun (nu ca la filmele româneşti, unde nici nu zici că a participat vreun inginer de sunet), subtitrare nedecalată şi citeţ scrisă, toate condiţiile ca să te bucuri de film.

    • Și eu. Per total, raportul calitate preț e mai bun decât la Netflix. După lansarea HBO Max au început să aibă și titluri Dolby Vision

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu