Azi noapte, în timp ce mă uitam la episodul 1 din sezonul 4 al serialului The Good Doctor fiind catalogat ca numărul 5 în top seriale în România, mi-a dispărut din grila Netflix. Pur și simplu nu am mai putut selecta episodul 2.

Serialul The Good Doctor a dispărut din grila Netflix în timp ce mă uitam la el

Am crezut că este o problemă cu conexiunea la internet, m-am uitat pe telefon totul mergea, site-ul se încărca, pe Twitter la fel. Am închis aplicația de pe televizor, am pornit-o din nou și am început să caut serialul, nimic. M-am uitat în lista de favorite unde l-am salvat, nimic, a dispărut și de acolo. Atunci am deschis aplicația Netflix pe telefon și am dat să caute după The Good Doctor, nimic. A dispărut, așa dintr-o dată.

Să vă fie rușine, Netflix!

Se pare că serialul a fost scos de tot de pe platformă, nu mai apare nici la alte persoane. Am găsit pe google un link către serial, acesta fiind în cache mi-a arătat imaginea de mai sus cu mesajul „Preview Unavailable”.

Am înțeles că în SUA nu se difuzează pentru că sunt ceva probleme de drepturi cu cei de la Disney+. Acolo se poate vedea doar pe Hulu. După ce am căutat pe google să văd ce se întâmplă am aflat că și sezonul 5 nu va fi difuzat peste tot, dar să scoți serialul în mijlocul nopții ca PSD mi se pare cea mai mare mizerie!

Am văzut 62 de episoade din el, mai aveam 18 și acum uită-te dacă mai ai la ce. Da, cel mai probabil am să renunț la Netflix, e pur și simplu o batjocură.


#update 13.07.2022 – 20:15 Netflix a scos din grilă serialul fără să anunțe pe nimeni, iar răspunsul lor pe pagina de facebook a fost următorul:

Netflix raspuns - The Good Doctor

Defapt nu a expirat licența, nu a mai plătit Netflix licența, acesta fiind un serial pe locul 5 în top 10 seriale din România. Aici aveți toate comentariile de pe pagina lor.

Ce zice Netflix: “Dacă licența pentru un serial sau film este reînnoită, acesta rămâne în cadrul serviciului pentru a te bucura de el. Dacă un titlu nu este reînnoit, te vom anunța când nu va mai fi disponibil.” 

Nu, nu am fost anunțați!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu