Pe data de 07 iunie 2022 a fost adoptată legea prin care companiile și operatorii de servicii de streaming sunt obligați să plătească 4% din venituri pe teritoriul României.

Servicii de streaming in Romania - Netflix, Disney Plus, Prime, HBO Max, hulu, skyshowtime, apple tv plus

Cei de la profit.ro au scris despre această lege, iar informațiile complete le găsiți în acest articol. 

Este normal, datorită pandemiei serviciile de streaming au crescut foarte mult, urmând ca pe începutul acestui an să se ducă pe o pantă descendentă. În acest moment avem concurență pe toate segmentele de servicii de streaming ceea ce este bine pentru client, utilizatorul final.

Din păcate toate acestea vor aduce și costuri mai mari ale abonamentelor după ce companiile trebuie să plătească această taxă. Primii care au făcut asta sunt cei de la Vodafone care mai pun 1 euro la abonamentul HBO, iar cei care nu vor să plătească de la 1 iulie 2022 această majorare pot renunța la abonament.

Orange, au dat și eu un semn că măresc abonamentele de voce … duma standard cu calitatea și serviciile premium. Pregătiți-vă pentru scumpiri pe toate planurile. Ah, deja s-au scumpit majoritatea produselor, serviciilor sau a utilităților.

Slavă Ucraina!

Sursă: media-max.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu