După ce a fost în beta o perioadă de timp, browserul Opera pentru iOS integrează un nou serviciu: VPN gratuit pentru toți utilizatorii care nu se simt în siguranță pe internet.

Browserul Opera pentru iOS integrează un VPN gratuit pentru toti utilizatorii

Browserul Opera este disponibil în App Store pentru iPhone și iPad, el fiind gratuit pentru oricine dorește să îl instaleze și să îl utilizeze ca alternativă la Safari, Chrome, Firefox sau Edge. Browserul implicit din iOS și iPadOS poate fi modificat foarte ușor din setări unde puteți alege ce produs doriți.

Pentru cei care nu știu, există opțiunea iCloud Private Relay care face exact același lucru ca și un VPN. Aceasta poate fi activată din Settings → Apple ID → iCloud → Private Relay. Este disponibilă doar pentru utilizatorii care au abonament iCloud+ începând cu iOS 15 în parteneriat cu cei de la CloudFlare.

With the addition of its VPN service to iOS, Opera becomes the first browser company to offer a built-in, free VPN on every platform. Opera’s VPN service requires no subscription, no logging into an account, and no additional extensions – users simply need to toggle a switch in the main menu to browse in peace, since the Opera Browser makes sure VPN traffic is encrypted and IP address is private.

Utilizatorii nu trebuie să plătească, nu trebuie cont, extensii, nimic. După ce actualizați aplicația sau o instalați pentru prima oară în pagina principală o să aveți un buton de On/Off cu VPN. Această funcție este deja disponibilă pentru platformele macOS, Windows, Linux și Android.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu