Chiar dacă „campaniile” Black Friday de primăvară, de Paște, de vară, de weekend au rulat pe tot parcursul anului în online, iată că adevăratul Black Friday 2023 se ține pe 10 noiembrie, iar eMAG dă startul ca de fiecare dată.

Black Friday 2023 la eMAG

Ziua cu cele mai multe reduceri Black Friday 2023 va începe ca în fiecare an dimineața la ora 7:00 și va ține până noaptea la ora 23:59, fiind urmată de un weekend de reduceri la produsele care nu s-au vândut. Se trage linie, iar luni 13 noiembrie vom avea o altă campanie de reduceri numită Cyber Monday 2023.

Pagina dedicată evenimentului Black Friday 2023 a fost actualizată cu toate informațiile necesare!

Ce trebuie să faci?

  1. Ai aplicația instalată? Nu uita să activezi notificările ca să fii la curent cu cele mai tari oferte de Black Friday!
  2. Alege eMAG Genius și ai livrare gratuită și multe alte beneficii de Black Friday!
  3. Activează My Wallet, cumpără tot ce vrei de Black Friday și plătești mai tarziu!
  4. Alege easybox-ul preferat!
  5. Abonează-te la newsletter eMAG și cele mai tari oferte de Black Friday vor ajunge în inbox-ul tău! Fii cu ochii pe e-mail!
  6. Activează autentificarea multi-factor ca să-ți protejezi informațiile din contul de client!

An de an cei de la eMAG au bătut recorduri peste recorduri în vânzări, iar în această pagină o să găsiți toate informațiile legate de Black Friday între 2015 – 2020. Ultimii doi ani, 2021 și 2022 nu apar încă în această listă.

Ca de fiecare dată, vă recomand să vă salvați produsele dorite la Favorite și să le urmăriți evoluția prețului în aceste luni. Prețul poate să scadă sau să crească ca ulterior să vină cu reducere și să fie vândut la același preț de referință avut acum ceva timp.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu