Să fie oare introducerea lui ChatGPT în motorul de căutare Bing al celor de la Microsoft de vină? De acolo să aibă atâta popularitate?

Microsoft Bing cu ChatGPT

Bing a ajuns la o cotă de piață de 37.4% în China, cu 10 procente mai mult decât cel mai folosit motor de căutare al chinezilor de până acum. Face Microsoft o treabă așa de bună? Recent am aflat că Samsung ia în considerare o schimbare a motorului Google cu Bing în anii următori, cert este că Google a pierdut mult în popularitate și o va face încontinuare pentru eșecul lor cu Bard, asistentul nu prea inteligent.

Bing si Edge sunt în topul App Store pentru cele mai descărcate aplicații

Dacă aveți versiuni mai vechi de Windows să vă pregătiți că o să fiți migrați automat către 10 sau 11 fără să vă mai puteți întoarce la o altă versiune anterioară. Personal folosesc Windows 11 de mai bine de un an de zile și nu am avut probleme, nici aplicații care să se blocheze sau să trebuiască să dau restart la laptop.

Mai urmează o versiune Windows pentru Apple Silicon și Microsoft poate sta liniștită. La pachet cu Bing, există o explozie în utilizarea noului browser inteligent Edge, pe care îl folosesc și eu de aproximativ 3 luni de zile și pot spune că e ce trebuie, 99% ca și Chrome.

Sursă: gizmochina.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu