După ce Microsoft a anunțat integrarea ChatGPT în propriul său motor de căutare după investiții de milioane de euro, cele două aplicații Bing și browserul Edge au ajuns în top 3 din App Store.

Bing si Edge sunt în topul App Store pentru cele mai descărcate aplicații

Dacă tot suntem în trend, cu această ocazie le voi testa și eu imediat după ce le voi descărca din App Store. Am și făcut asta, m-am logat cu contul Microsoft în Bing, m-am alăturat listei de așteptare pentru noul Bing cu ChatGPT și am făcut câteva capturi de ecran. În secțiunea Productivity, aplicația Bing era pe un onorabil loc 160, urmând ca în câteva zile să ajungă numărul 1.

Aplicatia Bing in App Store si lista de asteptare pentru ChatGPT

Aplicațiile pot fi descărcate gratuit accesând App Store și apoi secțiunea de Search sau folosind aceste linkuri: Bing, Edge Browser

În curând, după lansarea oficială a noului motor de căutare Bing ajutat de inteligența artificială a lui ChatGPT, vom putea oricând schimba în browser motorul implicit de căutare informații pe iPhone, iPad sau MacBook din Google în Bing. Google nu o duce bine după această revenire a lui Bing, mai ales că există zvonuri care spun că Apple lucrează la dezvoltarea propriului lor motor de căutare.

Voi folosiți Bing sau Edge pe iPhone, iPad sau MacBook?

Sursă: 9to5mac.com


#update 08.02.2023, 22:08 – surpriză, în aplicația Bing nu găsesc în lista de Country & Region limba română și nici România, iar toate informațiile și știrile sunt în engleză worldwide ceea ce este useless.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu