Luna trecută vă spuneam că Microsoft Bing urmează să integreze soluția AI ChatGPT atunci când folosim motorul de căutare Microsoft. S-au investit milioane de dolari de către Microsoft în dezvoltarea companiei OpenAI care a dezvoltat asistentul bazat pe inteligența artificală numit ChatGPT.

Microsoft Bing cu ChatGPT

Avem primele imagini și un gif postate de un utilizator Owen, care ne prezintă modul de funcționare al Microsoft Bing. Asemănător cu cel folosit de Google pentru a căuta informații, imagini, hărți, videoclipuri, știri, vom avea o nouă secțiune Chat

Folosind meniul Search sau direct site-ul bing pe Windows / macOS vom putea întreba orice, iar răspunsul îl vom primi imediat. Acesta este creat folosind diverse surse din mediul online, surse ce vor fi afișate la sfârșitul căutării după cum se poate vedea în poza de mai jos.

Microsoft Bing cu ChatGPT - surse informatii

La început, majoritatea site-urilor mari vor vedea o scădere a traficului pentru că oamenii nu vor mai căuta articole pe care să le acceseze ulterior să citească mai mult, ci vor folosi doar opțiunea de ChatGPT care culege informațiile din mai multe părți.

În acest mod o să putem scăpa de cei care fac clickbait ordinar? Întreb pentru un prieten.

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu