Cei de la 9to5mac au făcut o comparație între ecranele de pe Seria 3, Seria 6 și noul Apple Watch Seria 7 ce urmează a fi lansat în următoarele săptămâni de către Apple.

Apple Watch 7 comparatie ecran
Photo: 9to5mac.com

Viitorul Apple Watch 7 va avea un ecran de 1.90 inch cu o rezoluție de 396×484, iar dimensiunea ceasului va crește cu 1mm pentru ambele variante și anume 41mm pentru cel mic și 45mm pentru cel mare.

Îmi place cum arată Apple Watch Seria 7, mai ales că marginile negre vor dispărea datorită noilor carcase în stilul seriei de iPhone 12. watchOS 8 va veni cu noi opțiuni dar și noi fețe de ceas pe care le putem seta.

Apple Watch Seria 7 design
Photo: Jon Prosser / @jon_prosser

Oare curelele existente de 40/44mm vor putea fi utilizate și pe noile modele de 41/45mm? Eu zic că da, pentru că dimensiunea a rămas la fel, doar carcasa fiind puțin modificată. Rămâne să vedem pe 14 septembrie toate noutățile.

Zvonurile spun că Seria 7 va include:

Dacă Apple va introduce cei 3 senzori de mai sus, gândiți-vă că un Apple Watch pe mână vă poate lua temperatura dacă aveți febră, știe cum stați cu nivelul zahărului din sânge, bătăile inimii, EKG plus saturația de oxigen din sânge necesară dacă aveți covid-19 și sunteți cu probleme de respirație.

Nu degeaba Apple Watch este cel mai bine vândut smartwatch.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu