Microsoft a confirmat faptul că lucrează la un media player de streaming în cloud pentru utilizatori sub numele de proiect Microsoft Keystone. Acesta ar putea concura cu celebrul media player Apple TV.

Apple TV va avea un competitor și anume Microsoft Keystone

Cei de la Microsoft dețin partea de console XBOX S și X însă vor să concureze cu Apple TV pe aceleași tipuri de aplicații, streaming audio/video și să vină cu o soluție de jocuri în cloud însă la un preț mult mai accesibil decât o consolă de jocuri XBOX.

XBOX One a fost un fail pentru Microsoft, nu știu prea multe despre el pentru că eu nu sunt fan console Microsoft, iar acasă folosesc o consolă PS4 de la Sony. Proiectul Microsoft se numește Keystone și se lucrează la el de ceva timp fiind confirmat oficial. Este posibil să vedem un media player de dimensiunile Apple TV cu suport pentru XBOX Cloud Gaming, unde utilizatorii se pot juca online plătind probabil un abonament pentru cloud fără să mai fie nevoie de achiziție a unui joc specific cum se întâmplă pe consola XBOX momentan. De curând cei de la Microsoft au făcut și pasul către platforma ARM, conform informațiilor apărute în social media.

Nu se știu specificații hardware, însă în viitorul apropiat vom afla mai multe detalii despre acest media player Microsoft. Legat de Apple, avem câteva zvonuri că un nou Apple TV sub forma unui stick USB mult mai ieftin își va face apariția în toamnă.

Sursă: idownloadblog.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu