Oferta săptămânii

Apple lucrează intern la un nou controller pentru jocuri compatibil cu iPhone și iPad. Mie mi se pare că aduce a controller de tip Nintendo Switch, separat pentru mâna stâng și dreaptă decât clasicul controller de tip Play Station sau Xbox.

Apple TV va deveni consola pentru jocuri urmand sa aiba si un controller Apple

Apple Arcade este un serviciul Apple pe bază de abonament, unde ne putem juca orice joc din cele disponibile direct pe iPhone, iPad, MacBook sau Apple TV. Din punctul meu de vedere Apple va ajunge să folosească Apple TV-ul ca și o consolă pentru jocuri. Telecomanda actuală poate fi folosită ca și controller media, deci Apple nu este departe de lumea gaming-ului.

Mai jos avem patentul înregistrat de Apple. Desigur, trebuie să luăm în considerare faptul că nu toate patentele înregistrate de Apple ajung să vadă lumina zilei.

Patent controller Apple pentru jocuri pe iPhone si iPhone

Dacă Apple TV va avea chip M1 în viitor, eu zic că Apple poate transforma acestă mică cutie într-o veritabilă consolă pentru jocuri, unde dezvoltatorii mari vor putea crea o nouă platformă pe lângă PS5 și Xbox. Să vezi atunci concurență.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu