În curând serviciul de plată în rate numit Apple Pay Later prezentat în cadrul evenimentului Far out din această toamnă, va fi activ începând cu iOS 16.3.1.

Apple Pay Later este la fel ca soluția Wallet de la eMAG

Este asemănător cu soluția Wallet implementată de eMAG împreună cu PayU, adică cumperi un produs într-o anumită valoare și îl poți plăti în 4 rate egale fără dobândă sau îl poți plăti peste 30 de zile.

Serviciul de plată Apple Pay este tot mai utilizat și în România de către procesatorii de plăți sau magazine online. Plata se poate face folosind un iPhone sau un Apple Watch, iar banii se retrag de pe cardul asociat contului Apple ID (vezi poza de mai sus).

Ce face Apple Pay Later?

Este un serviciu propriu Apple prin care utilizatorii își pot împărți o comandă în 4 rate pe o perioadă maximă de 6 săptămâni. De exemplu, îți cumperi un HomePod 2 cu 299$, iar ca modalitate de plată alegi să îl plătești mai târziu în 4 rate egale de 78.5$ în următoarele 6 săptămâni. Nu există comisioane sau alte taxe, serviciul urmând să fie lansat în America, ulterior va fi disponibil peste tot în lume unde există Apple și carduri MasterCard.

Este posibil ca acest serviciu să fie condiționat de existența unui card MasterCard, iar pentru cele Visa s-ar putea să nu funcționeze. Am să revin cu noutăți după ce se va lansa Apple Pay Later.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu