După 2 ani de zile de când prima generație HomePod a fost retrasă de la vânzare, Apple a lansat recent cu o nouă generație numită HomePod 2 având la interior mici modificări pe partea de sunet, tweetere și microfoane.

Comparativ cu prima versiune, HomePod 2 este de acum mai ușor de desfăcut și are cablul de alimentare detașabil. În mare parte este asemănător cu prima versiune, iar în clipul de mai sus vedem cât de ușor de desface și ce componente găsim înăuntru. În caz de service este recomandat să o trimiteți într-un centru autorizat și să nu vă apucați voi să șurubăriți la ea.

Atenția la detalii, modul în care este construit și felul cum sunt aranjate componentele în interior, ne confirmă faptul că produsele Apple sunt cele mai bune.

Cipul S7 introdus de Apple împreună cu partea software maximizează întreg potențialul sistemului acustic din interiorul boxei, oferind astfel o excelentă experiență audio. Vine cu suport audio Lossless, Dolby Atmos și Spatial Audio care apropo sunt disponibile și pe versiunea veche HomePod sau HomePod mini.

Apple TV cu doua boxe HomePod 2 imperecheate stereo

Pentru un sunet mai captivant și mai bun, vă puteți cumpăra două boxe HomePod 2, le împerecheați stereo și vă bucurați apoi de filme și muzică la un alt nivel.

Preț și disponibilitate HomePod 2 în România

Precomandă

Magazin
Mini HomePod 2
Amazon
99 € 345 €
eMAG
599 lei 2599 lei
iStyle
Altex
evoMAG
573 lei
QuickMobile*
486 lei 1853 lei

*Folosește voucherul QUICK5418 pentru – 3% reducere pe Quickmobile.

**Prețurile vor fi actualizate după ce produsele vor fi listate în online.

***Disclaimer: atunci când faceți o achiziție, verificați ca produsele să fie în stoc sau în precomandă, luați în considerare vechimea magazinului, condițiile de garanție și retur. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu