Săptămâna trecută Apple a lansat HomePod 2, a doua generație a boxei inteligente lansată acum 4 ani în februarie 2018 și retrasă în martie 2021. Conform reviewurilor de pe youtube, noua generație are un sunet extraordinar datorită noului cip S7 care a înlocuit vechiul A8 lansat în 2014.

HomePod 2 anunță sfârșitul lui HomePod mini

HomePod mini a fost lansat în 2020, acum suntem în 2023 și ar fi trebuit să avem o nouă generație pe lângă cele colorate lansate de Apple până acum. Conform lui Mark Gurman, HomePod mini va fi tras pe dreapta anul acesta, fiind înlocuit în totalitate de noua generație mare a HomePod care vine cu noutăți pe partea hardware, software și audio.

HomePod 2 va primi aceleași culori ca variantele mini de până acum, vine cu aceleași funcții, ba mai mult are un sunet mult mai calitativ însă cu un cost de 3 ori mai scump. 99$ versus 299$. Acestea sunt prețurile pentru US, la noi vor fi transformate în euro + 50 în plus.

Personal folosesc 2x boxe HomePod mini încă de la lansare, le am pe birou și ascult muzică zilnic. Sunt impresionat de calitatea sunetului chiar dacă sunt atât de mici mai ales după ce Apple a introdus Lossless și Dolby Atmos.

Recent a fost înregistrat un alt brevet care poate detecta gesturile făcute cu mâinile, poziția corpului, dacă intrii sau ieși din cameră precum și alte mișcări.

Brevet miscare mana HomePod 3

Cu ajutorul acestora vom putea controla viitorul HomePod 3. Dar ca să faci asta, nu ai nevoie de o cameră?

 

Ba da, următorul HomePod 3 sau HomePod Max va avea o cameră foto inclusă cu senzor pentru mișcare, autentificare prin Face ID și până la 7 profiluri ce pot fi înregistrate. Viitorul sună interesant.

Sursă: 9to5mac.com via phonearena.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu