EuPlatesc.ro integrează în propria platformă serviciul de plăți Apple, astfel 9 bănci partenere vor suporta Apple Pay la checkout. Magazinele online adoptă metode de plată mult mai rapide pentru o experiență a utilizatorilor cât mai simplă atunci când aleg să cumpere online.

Plateste mai usor cu Apple Pay la checkout

EuPlătesc.ro este primul procesator din România care introduce Apple Pay ca și metodă de plată, urmând ca și restul să facă același lucru. Compania estimează că într-un an de zile se vor face peste 1 milion de plăți folosind dispozitivele Apple. Peste 15.500 magazine partenere (fashion, electro-IT, turism) vor beneficia de această metodă de plată împreună cu instituții publice alte Statului unde sunt permise plăți online cu cardul (regii de transport, primării, universități, muzee, teatre).

Ai nevoie de Safari, un iPhone cu Touch ID (recomandat Face ID) sau un MacBook cu Touch ID. Pot fi folosite carduri de credit sau de debit precum Visa sau Mastercard după ce sunt adăugate în Wallet.

Integrarea Apple Pay în sistemul de plăti a celor de la EuPlătesc.ro a durat 4 luni de zile, iar acest mod de plată simplifică procesul de plată și oferă o securitate sporită comenzilor efectuate online, printr-o simplă autentificare în Apple Pay pentru validarea plății.

Opțiunea de plată Apple Pay integrată în magazine online este o soluție mult așteptată pe piața locală, atât de business-urile din ecommerce, cât și de consumatorii români utilizatori de produse Apple.

 

Soluția este acum disponibilă în toate magazinele online partenere, fără eforturi suplimentare din partea acestora. De asemenea, va fi automat disponibilă în orice magazin online care va intra în portofoliu nostru de clienți.

 

Este totodată o metodă care va impulsiona vânzările online atât pe desktop, cât și în aplicațiile mobile ale magazinelor online, îmbunătățind în același timp experiența de cumpărare în mediul digital

 

– Ștefan Suceveanu, co-fondator EuroPayment Services

Pandemia i-a obligat pe comercianți să vină cu soluții rapide de plată, astfel că au integrat opțiuni de salvare a datelor cardului direct în aplicație sau în contul tău online al magazinului fără ca tu să mai pierzi timp introducând datele cardului de fiecare dată. Dacă aveți deja carduri salvate în Wallet nu mai trebuie să faceți nimic, doar selectați plata prin Apple Pay, confirmați cu Face ID sau Touch ID și ați finalizat comanda.

De menționat: trebuie să aveți bani în cont 😁

Sursă: euplatesc.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu