Știți duma de acum câțiva ani cu: „iPhone este scump și nu merită să dai atâția bani pe el, același lucru face și un Android cu 2000 lei”? Xiaomi 13 Pro a fost lansat în cadrul MWC din Barcelona, iar prețul de pornire este de 1299 euro, aproximativ 6400 lei.

Xiaomi 13 Pro pășește în liga premium cu telefoane mai scumpe decât un iPhone

Nici Samsung nu sunt departe, la fel au făcut și ei după o serie de dume, atacuri la compania Apple pe social media și au ajuns să aibă telefoane premium mai scumpe decât un iPhone.

Xiaomi 13 Pro

Nu m-am uitat la prezentarea lor, deși am tot văzut prin social media postări sponsorizate ale unor scriitori de tehnologie de prin românica care s-au dus acolo „să ne prezinte la cald” toate aceste informații. Dacă vă uitați frontal la Xiaomi 13 Pro vedeți un Samsung Galaxy S22 cu ecran curbat pe margini, iar pe spate un set de camere iPhone wanna be.

Ecran AMOLED, 120Hz, 6.73 inch, 1300 niți și cu Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 ca cip principal. În testele benchmark este cu mult sub Galaxy S23 lansat luna aceasta. Noutatea este legată de senzorul 1 inch al camerei LEICA, cu diafragmă variabilă și stabilizare optică. Toate cele 3 camere de pe spate, normală, ultrawide și telephoto au 50MP.

Xiaomi 13 Pro duce filmări 8K, HDR slăbuț doar cu numele, fără prea multe corecții din soft așa cum fac cei de la Apple, Google sau Samsung. Asta ne arată că nu e nevoie doar de hardware ci și de software pentru procesarea imaginilor și videoclipurilor.

Câți dintre voi sunt dispuși să dea 7000 lei pe Xiaomi 13 Pro când avem Galaxy S23 Ultra la 6100 lei și iPhone 14 Pro Max la 6750 lei?

Sursă: nwradu.ro (un review obiectiv)


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu