Conform celor de la Samsung nu este o problemă, ci este o noutate (doar la unii) această „deformare” a straturilor ce compun ecranul pentru că sunt rezistente la apă și praf.

Probleme ecran Samsung Galaxy S23 Ultra

Altfel te simți când dai 1400 euro pe un telefon premium Galaxy S23 Ultra și observi că ecranul prezintă defecțiuni care în timp se pot agrava. Acum câteva zile un thread pe Twitter pornit de un utilizator pe nume MF (@orange_scooter) care a strâns destule plângeri din partea altor posesori de S23 Ultra, reclamă o problemă cu ecranul de pe Galaxy S23 Ultra în colț dreapta jos. Se poate observa cum ecranul vine cu un defect de fabricație.

Cei de la Samsung UK au răspuns prompt și au spus că investighează situația. Între timp MF a descoperit aceeași problemă pe un alt telefon Galaxy S23 Ultra și a decis să le returneze. În magazin telefoanele demo prezentau fix aceeași problemă ca cea semnalată de el.

Probleme ecran Samsung Galaxy S23 Ultra - utilizatori twitter

După cum se poate vedea printre răspunsurile oferite de contul Samsung UK, există utilizatori care nu au această problemă. Dacă citim răspunsurile altor utilizatori de pe reddit aflăm că printre ei sunt persoane care nu au problema semnalată mai sus, ceea ce înseamnă că aceste modele vin cu un defect de fabricație și ar trebui înlocuite cu telefoane din alt lot.

Avem utilizatori în România cu această problemă de ecran la Galaxy S23 Ultra?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu