De luni bune Elon Musk tot spune că va introduce o taxă pentru toți utilizatorii pentru a scăpa de boți. Să vedem acum cum vor plăti boții 1$ pe an.

X va introduce taxa anuală de 1$ pentru toți utilizatorii

Vrei să folosești platforma X fostă Twitter în continuare, vrei să poți posta, vrei să poți răspunde la notificări, vrei să dai RT, vrei să salvezi un tweet, vrei să creezi o listă, vrei să intrii într-o comunitate, perfect, scoate banul! 

Începând de acum toată lumea va fi taxată, iar dacă alegi să nu plătești poți doar vedea postări și nu poți răspunde sau interacționa.

Taxa anuală va fi de 1$ și va fi percepută tuturor utilizatorilor. Cei care vor să aibă și bifă albastră trebuie să scoată din buzunar vreo 45 lei / lună ca să aibe acces la tweet-uri mai lungi, schimbare logo, culori și alte cele.

Eu aș fi pus 1$ pe lună, că prea mulți au conturi pe platformă!

Sursă: help.twitter.com


#update 18.10.2023 – abonamentul este doar pentru utilizatorii care își crează un cont nou, în două regiuni Noua Zeelandă și Philipine. Dacă testele trec cu succes acest test, abonamentul va fi implementat pentru toată lumea care nu are deja Twitter Blue.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu