Pentru „că țin la intimitatea utilizatorilor” cei de la WhatsApp vor bloca posibilitatea de a face un screenshot la o poză care după ce este văzută dispare, precum și la înregistrările video în aplicație.

WhatsApp blocheaza screenshot si screen recording din 1 noiembrie 2022

Opțiunea este în beta acum, iar începând cu 1 noiembrie 2022 va fi disponibilă pentru toți utilizatorii ca un update în App Store. Probabil din cauza numeroaselor plângeri, cei de la WhatsApp au hotărât să introducă această opțiune pentru a proteja utilizatorii în caz că vor să facă un screenshot sau să pornească înregistrarea video pentru tot ecranul telefonului.

WhatsApp Web sau aplicațiile dedicate pentru macOS sau Windows nu au opțiunea de a trimite poze care să expire după ce sunt vizualizate. Pentru a trimite o poză sau un clip care expiră după ce este văzut, trebuie apăsat pe numărul 1 lângă butonul de Send.

WhatsApp poze care expira dupa vizualizare

Așa că dacă vrei să îi trimiți iubitei, prietenei sau amantei o poză sau un clip cu tine, ai grijă că poate face oricând screenshot, scrie chiar în mesajul de mai sus. Din 01.11 nu vor mai putea, dar asta nu îi împiedică să ia un alt telefon și să filmeze cu el sau să facă poză la ceea ce primește, doh!

Sursă: wabetainfo.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu