Este incredibil cum toată lumea încearcă să profite de pe spatele utilizatorilor, crescând prețurile după cum vor ei pe motiv de „calitate și servicii de top”.

Vodafone Logo

Orange s-a luat după Vodafone și a redus valabilitatea la cartelă la 28 de zile ca să te facă pe tine să plătești 13 luni pe an și nu 12. Recent o parte din utilizatori au primit un mesaj ca din iulie factura lor va fi majorată cu 1.3 euro, ieri alții au primit alt mesaj pentru 1.2 euro.

Pentru că dorim să-ți oferim mereu servicii de încredere, în condiții de calitate, vom actualiza 2 condiții contractuale ale serviciilor fixe: valoarea abonamentului și clauza de indexare a prețului. Astfel, începând cu factura emisă ulterior celor 30 zile de la data acestei notificări, prețul abonamentului tău va crește cu 1.2 EUR, TVA inclus. Detalii complete aici https://myvdf.ro/3DKMjy6. Mulțumim pentru înțelegere.

Dacă mergem tot așa până la sfârșitul anului se mai scumpește abonamentul încă de 3 ori pe motiv de „inflație”. Da nouă cine ne indexează salariile după inflație mai ales după ce gazul, curentul, serviciile și mâncarea s-au scumpit cu 200%? Nu interesează pe nimeni, bani să iasă. Vodafone în ultimele luni are doar probleme cu semnalul, cu internetul pe mobil și se pare că nu sunt curioși să le rezolve.

Din acest motiv cei care câștigă sunt Digi Mobil care au câștigat anul acesta nu mai puțin de 464.189 abonați noi prin portare. Asta înseamnă 62% din numărul total de portări raportat de ANCOM și anume 775.000

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Inainte sa compui acest articol ti-ai pus intrebarea oare de ce sunt aceste majorari ? Explicatia e simpla – principali furnizatori de energie pentru aceste societati a decis in anul 2022 ca nu le mai convine pretul pe kw sa fie fix ci variabil .. adica daca luna asta iti iau 1 leu , luna viitoare poate iti iau 10 ca asa vreau eu. Bun , am inteles si cu portarile , ok ancom a declarat nr respectiv de cereri , dar ai intrebat si cate cereri s’au facut dupa ce clienti digi in afara de pret mic altceva NU AVEAU ( semnal prost , net limitat , min numai in digi etc). Posibil sa ramai surprins.

  • Nu am de ce să fiu surprins. Semnal prost, net limitat, min numai în Digi de unde le-ai scos?! Hai să lăsăm scuzele cu internetul, vântul, gazul, curentul. Prețurile nu cresc după cum bate vântul, azi pâinea e 5 lei, mâine 10, poimâine 8 lei.
   M-ai convins, au plecat câțiva la orange, vodafone și telekom. Pentru tine îți ofer și restul datelor:
   Vodafone – 135.022
   Orange – 79.990
   Telekom – 53.633

 • Totuși cei care nu sunt de acord, pot rezilia contractul fără nici o problemă și fără costuri.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu