Singurul operator din US, care vindea terminale iPhone deblocate, a anunțat că din vară nu va mai vinde dispozitive iPhone deblocate, acestea având aceeași politică ca și restul companiilor de telefonie mobilă, pentru a preveni criminalitatea și fraudele.

Fac o comparație cu piața românească, ei vând temrinale deblocate, noi vindem cartele prepay fără buletin. Ce este mai nesănătos? Un pușcăriaș cu metoda accidentul sau un terminal iPhone ajuns în mâna cuiva care a plătit doar 80% din prețul lui?

iPhone deblocate
Photo by Tyler Lastovich on Unsplash

În România, Orange și Vodafone își codează telefoanele, iar după perioada contractuală de 12/24 luni acestea pot fi deblocate fără costuri sau 100 € taxă pentru decodare în timpul contractului.

Nu mi-a plăcut niciodată să am un soft modificat de companie, fie Orange, fie Vodafone, fie Digi Mobil. Sunt foarte puțini care cumpără un terminal iPhone de la Orange și au o cartelă Vodafone sau invers, îl cumpără de la Digi Mobil și au o cartelă Orange. Am fost client Orange, apoi Cosmote, apoi Telekom, iar acum Digi Mobil, însă dintre toate respect Digi Mobil și Orange.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu