V-am spus că Google a făcut schimbări importante în Android 13, iar din 1 decembrie utilizatorii de telefoane Pixel pot folosi cheile digitale partajate din aplicația Wallet de pe un iPhone.

Utilizatorii de iPhone pot partaja cheile digitale din Wallet cu utilizatorii de telefoane Pixel

Noua versiune de Android și Wear OS aduce îmbunătățiri pe toate părțile, printre ele și această posibilitate de a utiliza o cheie digitală pentru cei care folosesc mașini inteligente, astfel nu mai avem nevoie de o cheie fizică, ba mai mult vom putea folosi telefonul pentru a deschide mașina sau pentru a porni la drum.

Au lansat Android 13, au implementat SMS Tapbacks, apoi Passkey și la sfârșit au lansat ultima serie de telefoane Pixel 7 și Pixel 7 Pro care s-au dovedit a fi un mare succes pentru Google după mulți ani. Guided Frame, Photo Unblur și Magic Eraser sunt doar câteva funcționalități care merită atenția fanilor.

Digital Car Key a fost implementat de Apple în septembrie 2020 și permite utilizatorilor să își înregistreze o cheie digitală în aplicația Wallet de la mașina personală. Această cheie poate fi partajată cu alte persoane din familie sau prieteni printr-un simplu iMessage. Din păcate mașinile care suportă acest serviciu oferit de Apple și Google sunt doar din gama BMW.

Odată cu funcția Power Reserve Mode vom putea folosi cheile digitale salvate pe iPhone chiar dacă acesta rămâne fără baterie, trebuie doar să aveți minim iOS 15 instalat și un iPhone 13 Pro.

Am așa o bănuială că Apple și Google vor începe să colaboreze tot mai mult în următorii ani.

Sursă: idownloadblog.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu