În iOS 15 Apple a integrat Tapbacks cu ajutorul cărora vom putea reacționa la diverse mesaje primite prin iMessage cu diverse emoji (love, like, downvote, HaHa, !! sau ?). În iOS 16 avem SMS Tapback pentru Android, astfel orice reacție de pe iPhone va fi trimisă către Android la persoana cu care conversăm prin sms-uri.

Tapbacks - reactie cu emoji la sms intre iPhone si Android

Google a anunțat pe începutul acestui an că va adăuga o nouă opțiune în aplicația lor Mesaje prin care utilizatorii de iPhone vor putea reacționa cu emoji la sms-urile trimise de aceștia. Iată că această opțiune este oficială, Apple adăugând aceste detalii despre SMS Tapbacks în pagina dedicată noutăților din iOS 16.

Reacția selectată pe iPhone va apărea pe Android în colț dreapta jos a fiecărui mesaj asemănător cu cele din iOS. Pentru a putea folosi această opțiune nu este clar încă ce trebuie făcut, bănuiesc că e nevoie de actualizarea la Android 13 și activarea opțiunii „Show iPhone reactions as emoji” în setări.

Funcționează doar pe clientul nativ pentru sms din Android, nu se știe dacă va fi implementat și cu alte versiuni modificate cum sunt cele de la Samsung, Xiaomi, Oppo și alții.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu