Știați că puteți localiza un iPhone care are instalat iOS 15 chiar și după ce bateria lui a ajuns la 0%? Opțiunea se numește Power Reserve și se activează de către sistemul de operare iOS atunci când telefonul rămâne fără baterie.

Acest lucru înseamnă că pe lângă bateria inițială, un anumit procent este salvat pentru acest mod de recuperare cu ajutorul căruia poți localiza un iPhone. În noutățile din iOS 15 am menționat acest lucru însă nimeni nu știa prea multe detalii despre cum va funcționa această opțiune.

vezi aici toate noutățile din iOS 15

Doar modelele iPhone 12 și iPhone 13 beneficiază de Power Reserve Mode, modelele mai vechi nefiind suportate. Dacă activăm modul pierdut din Find My cei care le găsesc nu vor mai putea să le facă bypass, iar contul tău Apple nu va putea fi șters.

Dacă un iPhone rămâne fără baterie acesta poate fi găsit prin aplicația Find My într-un interval de maxim 5 ore, iar dacă mai are baterie dar este oprit forțat acesta poate fi găsit timp de 24 ore. Cei care au înregistrate chei digitale le pot utiliza maxim 5 ore din momentul în care telefonul a rămas fără baterie.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu