Așteptarea a luat sfârșit joi 25.02 când noul MacBook Pro M1 cu 16GB RAM și 512GB SSD a ajuns la mine după ce comanda a fost făcută pe 20.01.2021 pe noumax.

Nu am putut rezista tentației de face unboxing așa că l-am luat pe David să mă ajute și împreună l-am desfăcut, am râs și l-am configurat. Vă las mai jos clipul pentru unboxing MacBook Pro 13 M1:

Știu, are 20 minute dar merită 🙂

Vineri l-am pus la treabă, deși inițial avea 79% baterie m-am jucat puțin pe el, iar prima impresie este wow. Diferit față de versiunile vechi, eu ne mai având TouchBar acesta m-a captivat încă de la prima utilizare. E atât de simplu să mergi mai departe, să dai scroll pe youtube, să te joci cu opțiunile …

Așa cum apare și în clipul de unboxing, Migration Assistant te ajută să îți transferi toate fișierele de pe vechiul Mac, din Time Capsule sau dintr-un alt backup pe noul MacBook fără prea mult efort, doar o conexiune de internet și niște curent.

Voi discuta pe larg acest proces în review, insă ce trebuie reținut este faptul că după migrare vei acea noul MacBook Pro 13 cu M1 exact la fel ca și cel vechi, aceleași setări, aplicații, opțiuni, icoane, foldere sau directoare.

Acest proces este asemănător cu cel de pe iPhone care preia toate datele, aplicațiile și informațiile atunci când îl configurezi prima dată.

Pot să vă spun că după ce l-am încărcat vineri 100%, l-am folosit sâmbătă și duminică iar astăzi aveam 56% baterie. L-am pus la încărcat pentru că am adăugat clipul pentru unboxing și am avut nevoie de monitor, acesta fiind cu PD (Power Delivery) îl și încarcă în timp ce afișează desktopul fiind conectat prin USB-C.

Configurațiile de MacBook Pro/Air cu M1 cu 16GB și 512/1TB sau 2TB vin doar pe comandă cu avans plătit, așa că dacă doriți vă puteți configura un MacBook direct pe site-ul celor de la noumax aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu