AirPods Pro Jump, o reclamă Apple frumos realizată, dar nu prea adevărată

by on Mar 15, 2021, 10:42
3 434

Apple a publicat pe contul de Youtube o reclamă la AirPods Pro numită Jump în care un tip sare coarda cu fetele, aleargă, se dă peste cap și căștile rămân în urechi.

Parțial adevărată! Pentru că aceste căști indiferent de dopurile alese (S, M sau L) îți cad din urechi. Am căștile din august anul trecut și le folosesc zilnic. Dacă mănânc și ascult muzică căștile alunecă ușor din urechi și trebuie să pui mâna pe ele să le așezi din nou.

După 30 minute dacă se umezesc puțin, îți alunecă și trebuie să le așezi din nou în urechi. Nu am ce să reproșez pe partea de calitate și sunet sau modul în care se conectează cu dispozitivele Apple, mai au puțin de lucrat la varianta M1 unde căștile mai tot timpul se deconectează și se conectează cu iPhone-ul deși eu lucrez pe MacBook.

Și vouă vă cad căștile AirPods Pro din urechi?

3 COMMENTS

  1. Salut, detin castile de mai bine de 6 luni, activitatea zilnica implica alergat si alte exercitii de tip HIIT, pot spune ca nu am avut niciodata probleme sa imi sara din ureche. Intr-adevar am momente cand le asez la loc dar nu pot spune ca este un incovenient. Aceeasi parere am si despre AirPods simple, nu sar din urechi.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!