Unboxing: AirPods Pro with Wireless Charging Case

by on Aug 7, 2020, 13:01
10 298

Dacă ai un iPhone sau un Apple Watch și ai nevoie de niște căști, trebuie să îți cumperi AirPods Pro cu anulare activă a zgomotului.

AirPods Pro with Wireless Charging Case

Sunt 3 moduri:

  1. Oprit → Nu există nici un efect, căștile se folosesc ca orice alte căști;
  2. Anulare activă a zgomotului → În momentul în care se alege această opțiune, totul în jurul tău se pune mute;
  3. Transparență → Auzi tot ce se întâmplă în jurul tău, dar rămâi conectat la ceea ce asculți.

Conectarea cu iPhone se face în câteva secunde, în timp ce îți sunt prezentate informații despre cum dai play/pause, skip sau cum activezi modurile de ascultare, acestea se activează și se împerechează cu telefonul.

Căștile au apărut în câteva secunde pe Apple Watch dar și pe MacBook fără să fac absolut nimic. Ascultam muzică pe iPhone, iar după ce am pornit MacBook-ul am apăsat connect și gata. Sunt conectat la MacBook.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Preț

Dacă sunteți indeciși între AirPods 2 și Pro vă recomand să alegeți AirPods Pro, nu veți regreta. Modul în care se conectează cu dispozitivele, cât de ușor pornesc și opresc muzica te face să le tot porți și să nu le mai dai jos.

Un review complet o să apară după o perioadă în care le voi testa. Până atunci, cel mai mic preț îl găsiți la evoMAG de unde le-am și cumpărat. → Detalii aici!

10 COMMENTS

  1. @Cătălin Tănase când e off să aude totul în jurul tău. În modul transparență filtrează sunetul provenit de afară, iar cu Noise Cancellation îl oprește de tot.

    “With Active Noise Cancellation, an outward-facing microphone detects external sounds, which your AirPods Pro then counter with anti-noise, canceling the external sounds before you hear them. An inward-facing microphone listens inside your ear for unwanted internal sounds, which your AirPods Pro also counter with anti-noise.
    Transparency mode lets outside sound in, so you can hear what’s going on around you.”

  2. Păi asta nu am înțeles: dacă vreau să aud sunetele din jur nu mai bine opresc anularea de zgomot?
  3. […] Din august folosesc AirPods Pro și pot spune că modul în care se conectează cu toate produse Apple este genial. Sunetul și claritatea sunte foarte bune, iar bateria rezistă fără probleme 3-4-5 ore continuu. Le-am conectat și la două televizoare Samsung (care au bluetooth) și se aud foarte bine. În curând Netflix va implementa Spatial Audio pentru conținutul video după o colaborare cu Apple. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!