Pentru că este useless! Mă bucur că am ales varianta simplă pentru MagSafe pentru a îmi încărca iPhone Xs Max-ul și căștile AirPods Pro deși vroiam și varianta Duo. Da, ar fi fost frumos un singur cablu, un singur adaptor și două dispozitive, dar nu. Pe lângă asta mai costă și 130$ față de versiunea simplă care costă 39$.

Se pare că noul charger nu poate oferi aceeași putere de încărcare atunci când ambele dispozitive sunt la încărcat și aici mă refer la Apple Watch + iPhone. Ca să ajungi la 14W pentru iPhone 12 trebuie să cumperi un adaptor de 27W pentru că cel de 20W lansat recent nu este bun.

Legat de puterea de încărcare s-a discutat deja și pentru varianta simplă și se știe că nu poate încărca cu 15W un iPhone mai vechi de seria 12 ci cu maxim 7.5W dacă îl așezi corect.

unboxing MagSafe Charger

Eu sunt mulțumit de puterea lui de încărcare pentru Xs Max mai ales că îl folosesc de câteva săptămâni. Îmi este mult mai comod să îl pun pe MagSafe să se încarce, iar când mă ridic să îl iau fără să mă chinui să scot cablul din el, pur si simplu îl ridic.

Legat de încărcarea ceasului, am cablul conectat la MacBook și îmi este foarte ușor să îl pun la încărcat. Am văzut că mulți și-au cumpărat docking-uri cu încărcare pentru 2 sau 3 dispozitive odată (iPhone, Apple Watch și AirPods) însă nu știu cum se comportă în timp.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu