Anker USB-C 8 in 1 HUB, model A8383 pentru MacBook Pro M1

Știam că după ce voi cumpăra noul MacBook Pro M1 voi avea nevoie și de un hub pe USB-C. Așa am ajuns, la Anker USB-C 8 în 1 HUB.

Adaptorul l-am cumpărat înainte să scriu articolul cu anumite MacBook M1 care au fost distruse de hub-uri Satechi sau altele no name. Nici urmă de hub-uri Anker cu probleme pe reddit ceea ce m-a bucurat că am făcut alegerea bună.

Ce îmi place la el este dimensiunea sa mică, este ușor și vine cu o husă în pachet pentru a putea fi transportat mai ușor, dar și pentru a fi protejat de zgârieturi. Aici depinde de fiecare utilizator cum îl folosește și cum are grijă de el.

Conectivitate:

  • 1x HDMI 4K@60Hz
  • 1x USB-C 10Gbps
  • 1x USB-C Input PD up to 85W
  • 2x USB-A 3.1 Gen 2
  • 1x Ethernet 1Gbps

Mai jos aveți clipul pentru unboxing:

Îmi cer scuze, în scurt timp clipul o să apară pe youtube.

Acum se procesează … SD, HD și apoi 4K.

Produsul a fost cumpărat de pe amazon.de, iar în 3 zile acesta mi-a ajuns acasă prin UPS. În lista de favorite aveam mai multe branduri de hub-uri USB-C însă nu mă puteam decide pe care să îl aleg. Ei bine, după ce am căutat un pic mai mult am observat că majoritatea nu suportă video USB-C to USB-C.

Anker USB-C HUB 8 in 1 – 59.99 euro (-15% voucher cadou)

Monitorul meu Dell S2719DC are conectori HDMI și USB-C. Cel de HDMI este conectat cu laptopul de la lucru, iar cel USB-C este folosit cu noul MacBook Pro M1, acesta fiind și motivul pentru care am ales Dell cu USB-C (PD).

Având doar două porturi USB-C disponibile pe MacBook Pro M1, am ales ca unul să îl folosesc pentru a conecta monitorul, iar celălalat pentru a conecta hub-ul ca să am posibilitatea să folosesc dispozitive cu USB-A/C și carduri SD în caz că voi avea nevoie.

Mai multe după ce îl voi testa și îl voi folosi o perioadă de timp. Acestea fiind spuse, voi ce hub folosiți?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu