Zvonurile privind conectivitatea cu sateliții LEO au apărut încă de anul trecut, iar iPhone 13 se zvonea că ar fi primul model care suportă această tehnologie. iPhone 14 are hardware-ul necesar acestei tehnologii, însă totul depinde acum de partenerii Apple cu care vor implementa acest nou serviciu.

iPhone 13 LEO Satellite Communication
Photo: 9to5mac.com

Partea interesantă vine acum și ne spune că și iPhone 13 are hardware-ul necesar pentru conectivitatea cu sateliții LEO și de îndată ce toate aspectele comerciale și tehnice vor fi puse cap la cap între Apple și furnizorii de astfel de servicii, ambele serii de telefoane vor putea folosi acest serviciu. Cum va fi folosit, ce servicii vor avea acces la sateliți, cel mai probabil o să aflăm de la Apple la momentul potrivit, inițial se spune că doar serviciul Emergency SOS va beneficia de acesta lucru.

Apple Watch Pro ar urma să beneficieze și el de acest serviciu conform zvonurilor de mai sus hardware-ul necesar s-ar putea găsi și pe Apple Watch Seria 7 lansat anul trecut împreună cu iPhone 13. Sunt prea multe „ar putea”, așa că rămâne să vedem săptămâna viitoare pe 7.09 cu ce ne va surprinde Apple.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu