Te-ai săturat de reclame pe Youtube? Activează Youtube Premium Lite

by on Aug 3, 2021, 13:24
6 735

Youtube Premium Lite vine ca și soluție pentru cei care nu vor să dea 12 euro pentru Premium însă vor să scape de reclamele din videoclipurile de pe Youtube fie că se uită pe telefon, televizor sau tabletă.

Youtube Premium Lite

Am folosit 1 lună de zile gratuit opțiunea Premium pentru Youtube, iar cu ajutorul ei nu mai aveam reclame, puteam asculta muzica în background pe iPhone sau puteam folosi opțiunea PIP (picture in picture). Mi se pare mult 12 euro pe lună doar pentru aceste opțiuni, motiv pentru care am renunțat la abonament.

După nici jumătate de an cei de la Youtube vin cu Premium Lite o altă subscripție bazată doar pe oprirea reclamelor din videoclipuri și care costă doar 6.99 euro.

Așa că vă întreb pe voi, ați plăti această sumă ca să scăpați de reclame?

6 COMMENTS

  1. Eu platesc youtube family premium pentru ca am 2 baieti si amandoi se enerveaza cand le apar reclamele, mai ales cel mic de 2 ani care inca nu intelege ce sunt reclamele dar se enerveaza maxim, pe langa asta sotia foloseste youtube music.
  2. Eu am family, la 39 de lei pe lună. Am dezactivat Spotify și acum am și muzică și Youtube fără reclame.
    În versiunea individuală parcă e 32 de lei. Chiar și așa mi se pare un preț ok pentru muzică și YT fără reclame (practic, două servicii)
  3. Perioadă de încercare gratuită de o lună • Apoi 26,00 RON/lună
    De unde ai scos 12 euro?

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!