După articolul de ieri unde vă spuneam că o să avem Youtube Premium Lite, am primit mai multe poze cu prețuri diferite pentru subscripția individuală sau de familie.

Youtube Premium prices

Răspunsul este pentru că Apple și a lor procent din subscripții perceput pentru toate serviciile care se realizează prin sistemul de operare iOS, adică direct din aplicații.

iOS

  • individual 34.99 lei / lună
  • familie 52.99 lei / lună

Web / Android

  • individual 26 lei / lună
  • familie 39 lei / lună

Dacă stăm să calculăm cei 7 euro pentru versiunea Lite (care urmează să vină) sunt exact cei 35 lei actuali. Fie vor schimba prețurile în perioada următoare, fie le vor lăsa așa, iar unii dintre voi plătesc mai mult în timp ce alții plătesc mai puțin.

Rugămintea mea este să verificați cât plătiți pentru Youtube Premium (individual / familie), iar dacă sunteți pe planul tarifar din iOS, vă recomand să anulați subscripția și să o activați din Chrome pe un laptop sau MacBook.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Mda, și eu era să o fur. Înainte să activez YT Premium, am activat un trial, doar că am făcut-o de pe un iPad. Ulterior am intrat pe Youtube Music de pe telefon, unde îmi afișa un preț mai mic. Așa am aflat de diferența asta. Evident că serviciul poate fi activat de pe Android sau web și merge fără probleme și pe iOS

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu