Recent, MrBeast a lansat un website viewstats.com care colectează și afișează toate informațiile disponibile despre creatorii de conținut de pe YouTube. Motiv pentru care l-am căutat și pe al meu ca să aflu următoarele:

Statisticile canalului meu de YouTube dupa 15 ani de activitate
Statisticile canalului meu de YouTube dupa 15 ani de activitate
  • 642K vizualizări
  • 1.3K abonați
  • țara RO
  • categoria Science & Technology
  • vechime 15 ani
  • locul 2265 pe România

Nu e rău, dacă mă apucam serios de YouTube sunt sigur că cifrele de mai sus erau depășite după doar câțiva ani de muncă. Teoretic stau bine, practic e mai greu cu timpul liber, crearea de conținut și editarea lui, dar per ansamblu sunt mulțumit de ceea ce am realizat și mă bucur că sunt aici și acum.

Conform proiecției de pe viewstats.com pe 29 mai 2026 dacă continui să public videoclipuri voi trece de borna de 4K abonați și 1 milion de vizualizări!

Proiectie vizualizari canal youtube

Vă mulțumesc vouă! 🙏


Scurt istoric pentru iSay.ro

Blogul a fost la început creat și găzduit pe platforma WordPress, urmând apoi găzduirea pe propriul domeniu începând cu anul 2012. În 2013 a fost modificată tema inițială pe care am folosit-o vreo 2 ani. Ulterior am trecut la Newspaper care pe parcursul anilor a fost modificată destul de mult de către mine, a devenit mobile friendly în 2015. În 2017 și 2018 am avut ceva probleme cu tema, au fost descoperite două vulnerabilități pe care le-am găsit și eliminat.

2022 a fost anul schimbărilor, așa că am decis să migrez cu totul către noul pachet de hosting WordPress 6G de la Hosterion pe care îl utilizez în acest moment și îl recomand tuturor fără ezitare. Dacă sunteți interesați de un nou hosting, folosiți acest link și beneficiați de cea mai bună ofertă hardware + preț.

Pentru că o schimbare atât de importantă nu poate să vină decât la pachet cu identitatea vizuală, am cumpărat o temă nouă și am configurat-o conform nevoilor mele, singur. Toate detaliile aici.

În 10 ani de când există acest domeniu iSay.ro am acumulat aproape 2 milioane de vizualizări. Din păcate aceste date erau generate pe vechiul serviciu Google Universal Analytics. Imediat după ce am trecut pe Hosterion și am schimbat tema, am configurat singur noul serviciu GA4 pentru statistici. Toate datele vechi s-au pierdut așa că am trecut pe noul sistem unde după nici doi ani de zile, în ianuarie 2024 am reușit să depășesc 1 milion de vizualizări.

Pe această cale vreau să vă mulțumesc vouă celor care intrați aici, citiți și comentați articolele. Mai rămâne să dați un share la ceea ce vă place și un subscribe pe YouTube 🙂

Voi ce realizări aveți?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu