MacBook-Pro-iSayRO-site
MacBook-Pro-iSayRO-cover

Nici nu pot să nu remarc faptul că au trecut 11 ani de când scriu pe acest blog și vreau să ajung la 2 milioane de vizualizări pe iSay.ro

Prin 2009 îmi făcusem o pagină de blogspot de la Google pe care nu am prea folosit-o. Ulterior prin 2010 mi-am făcut un cont de wordpress pe care l-am pus pe ceva domeniu gratis .co.cc

În 2011 am șters majoritatea porcăriilor debitate de mine pe domeniul .co.cc și am trecut la .wordpress.com domeniul gratuit oferit de cei de la WordPress. Majoritatea celor pe care îi urmăream la vremea respectivă aveau domeniul lor propriu, așa că în august 2012 am cumpărat iSay.ro.

De atunci și până astăzi am ajuns la un total de 1.6 milioane de vizualizări. Mare parte din aceste vizualizări provin din ultimii 3 ani, până atunci fiind un simplu anonim pe internet. Pentru unii acest număr este mizilic și îl fac într-o lună sau în 6 luni, însă pentru mine înseamnă ceva. Tot ceea ce am realizat este din munca mea, din timpul meu și din banii mei.

iSayRO-2mil-vizualizari

În 2018 după ce s-a introdus taxa de mentenanță pentru domeniile .ro l-am prelungit cu încă 10 ani, deci sunt bine până în 2028. Vedem apoi ce se mai schimbă.

Dacă ar fi să calculăm cele 400.000 vizualizări lipsă aș putea spune că sfârșitul anului 2022 voi trece de 2 milioane de vizualizări. Raportat la 1000 de unici / zi și 30.000 de unici / lună aș avea nevoie de 13 luni pentru a atinge cele 2 milioane. Eu sper ca până în toamnă să revin cu un articol că am atins acest prag, mai ales că am început să scriu mai mult și am început să urc videoclipuri pe Youtube împreună cu David. Voi încerca să fac din asta o joacă împreună cu el și să ajungem să creem conținut în stilul nostru.

Pe Youtube am momentan doar 350.000 vizualizări și 614 abonați. Este bine pentru început și sper ca anul acesta să dublez aceste numere.

iSayRO-youtube-vizualizari

Subscribe la canalul de Youtube

Pagina mea de Facebook se numește iRohneanu, iar în acest moment are 1449 like-uri. Dacă ai un like și nu ai ce face cu el, te aștept.

iRohneanu Facebook

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc vouă celor care intrați pe iSay.ro, citiți ceea ce scriu, distribuiți articolele și vă uitați la clipurile de pe Youtube.

Să fiți buni!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu