Încep prin a vă spune Mulțumesc! Fără voi nu aș fi ajuns la 1 milion de vizualizări pe iSay.ro.

1 milion de vizualizari - iSay.ro

Mulțumesc pentru că îmi citiți articolele, comentați și distribuiți acest site. Știu că nu tot timpul sunt pe placul vostru, dar mă străduiesc atunci când pot să fiu cât mai obiectiv, nu îmi iasă tot timpul așa că Apple e Apple, iar restul sunt și ei pe acolo. 😀

99.9% din articole sunt cu și despre Apple, restul sunt păreri personale, produse cumpărate și testate de mine și nimic mai mult. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am reușit până acum, iar de acum înainte o să fie și mai interesant.

După ce am schimbat hostingul și am trecut la Hosterion pe pachetul WordPress Pro 6G, am modificat Google Analytics cu noul GA4, am schimbat tema, iar din aprilie 2022 și până acum am reușit să ajung la 1 milion de vizualizări. Site-ul se încarcă extrem de repede, erorile din Search Console au fost remediate, anumite articole apar în Google News tocmai pentru că resursele serverului sunt ce trebuie!

Pe vechiul UA (Universal Analytics) am ajuns undeva la 1.6 milioane de vizualizări în aproape 10 ani de zile, ceea ce înseamnă un salt destul de mare, pentru mine personal.

Acum, pot doar să fiu fericit de ceea ce am realizat și de ceea ce va urma. Mulțumesc! 🙏


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Nu e chiar accurate ce e pe GSC, dar ce ai pe rotrafic e un pic mai aproape de adevar. Oricum, GG, stiu si eu ce inseamna sa fii motivat de unele cifre.

  • Știu ce zici, dar în GSC aveam destule warninguri pe care le-am remediat în timp, de la viteza de încărcare până la diverse: aranjarea în pagină, seo, sitemaps, discover, google news până la indexare corectă. Am renunțat la yoast seo, merg pe varianta clasică și se pare că dă rezultate în căutările google. Multe din articole sunt indexate în primele 10 căutări ceea ce mă bucură.
   Pentru tine de exemplu 1 milion înseamnă 3 luni, pentru mine înseamnă aproape 2 ani, dar să vedem partea frumoasă!
   Mulțumesc.

 • Felicitari! La cat mai multe milioane…nu doar de vizualizari! 😁

 • La mai mare!
  Discuțiile în contradictoriu nu sunt un lucru rău, cât timp sunt argumentate și civilizate 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu