Siri 10 ani

Acum 10 ani împreună cu lansarea iPhone 4S a fost prezentat și noul asistent vocal al celor de la Apple sub numele de Siri. Au trecut deja 10 ani și am ajuns la iPhone 13.

Siri 10 ani

Conform spuselor lui Phil Schiller, litera S de la iPhone 3GS vine de la „Speed”, iar litera S de la iPhone 4S vine de la „Siri” acesta fiind primul telefon cu chip dual-core având numele de A5.

Din păcate în tot acest timp, după 10 ani de zile Apple nu a fost în stare să deschidă un magazin oficial Apple Store în România și nici să adauge limba română în limbile suportate de Siri.

Numărul utilizatorilor de produse Apple este mult mai mare decât în Moldova care beneficiază deja de aproape toate serviciile online, iar România care este de aproape 10 ori mai mare decât Moldova, NU are!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Măcar produsele Apple sunt vândute și au suport din partea resellerilor locali, spre deosebire de Google.
    De bine, de rău, poți cumpăra un iPhone de la eMag, adus oficial, spre deosebire de Pixel-uri aduse de pe miri unde, fără suport, cu adaptor pentru încărcător, configurație software și benzi radio nu întotdeauna aliniate cu operatorii de la noi

  • Da, asta nu am înțeles nici eu, de ce nu deschid canale oficiale. Ok, nu vrei în România, dar măcar deschide unul în Europa care să livreze la toată țările.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu