Apple Sales Romania SRL: Prima companie Apple înregistrată în România

by on Sep 19, 2018, 11:43
9 166

Pe data de 28.08.2018, compania Apple a înregistrat la finanțe prima companie de la noi din țară sub numele de Apple Sales România SRL.

Apple Store Viena / Austria

Date companiei sunt următoarele, însă la persoanele din conducere sau de cine este deținută nu au fost completate. La registrul comerțului apare că „patronii” sunt Apple Sales Irlanda și Apple Distribution Irlanda.

Apple își face apariția și în România ca să poată concura oficial cu Samsung și Huawei, mai ales că România în ultimii 2-3 ani a fost tot în valul doi datorită vânzărilor de produse iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, MacBook sau iMac

Pe lângă Apple și cei doi producători este posibil să îi vedem anul viitor și pe cei de la Xiaomi. Concurența, este binevenită oricând, calitatea, fiabilitatea si inovația vor face diferența.

M-aș bucura dacă primul Apple Store din România se va realiza în Timișoara, iar de aici, toate produsele să fie distribuite în țară. Cel mai probabil va fi la București, însă merită să sper 🙂

9 COMMENTS

 1. ok domeniile
  applesales.ro
  apple-sales.ro
  applesales.eu
  apple-sales.eu
  apple-sales.com
  le-am cumparat eu, dar de ce Apple apare ca NEPLATITOR DE TVA?
  Numai Romanii PROSTI platesc TVA in Romania?
 2. @Ignatiuc Cosmin Florian Apple va vinde prin apple.ro/shop în nici un caz applesales.ro. Acelea sunt firmele de distribuție pentru Europa, deschise în Irlanda. Momentan nu plătește TVA, dar când vor începe să livreze/facture produse pe România, fii sigur că vor plăti TVA. Până atunci mai este.
 3. nu este vorba de vanzari prin intermediul acelor domenii, este foarte evident ca Apple nu face si nici nu are de ce sa faca 100 de website-uri, toti incearca sa tina cat mai multa lume la un loc pe cat mai putine domenii, domeniile acelea ei le folosesc, ca e-mailuri si ca redirecționare, este alta mancare de peste.
 4. Este vorba de TVA, am înțeles, însă este prematur să ne exprimăm opinia atâta timp cât a fost inființată recent. Vedem după primul bilanț sau de la anul din mai 🙂

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!