Folosind produse de calitate, oferite de Apple fie că vorbim de second-hand sau noi, acestea sunt supuse defecțiunilor, pentru că tocmai vorbim de produse electronice care datorită anumitor factori pot ceda. Da e nasol, dar trebuie găsită o soluție avantajoasă.

Povestea mea cu Macbook Unibody White Late 2009, a început anul trecut în februarie când l-am achiziționat de la un tip din Cluj, fiind primul meu Macbook, mi-a luat câteva luni până m-am obișnuit cu el, iar apoi am început să fac tot felul de ghidușii. În septembrie, stând în pat și butonând, butoanele F2, 2, W, S, TAB și Esc nu au mai funcționat. Am dat restart, lăsat pe baterie, pe AC, nimic.

Am căutat pe internet, iar pe forumul Apple părerile erau împărțite. Mă gândeam că poate există o rezolvare software fără să fie nevoie de intervenție hardware. Se pare că nu. Am folosit până în martie anul acesta, o tastatură wireless care îmi era incomodă.

Povestea mea cu cei de la VOX (FileMaker Solutions) primul și singurul service autorizat Apple în Timișoara, pe care îi găsiți la Iulius Mall, la etajul 2 chiar cum ieși din lift pe dreapta. Aici găsești toate produsele Apple de care ai nevoie, la prețuri foarte bune, însă din păcate nu și service autorizat Apple.

Îmi era teamă să îl trimit la București, să îi facă o diagnoză ca abia apoi să îmi spună un scor să dau pe spate.

VOX ServiceDin discuțiile avute cu Radu, care mi-a spus că cei de la VOX au depus actele pentru a putea deveni un service autorizat, mai am de așteptat câteva săptămâni. Toate acestea se întâmplau în noiembrie. Au venit sărbătorile, timpul a trecut, banii la fel și nu am mai făcut nimic.

În ianuarie VOX devine service autorizat Apple, deci orice problemă ai cu produsul de acum poți merge liniștit la ei și se va rezolva contra cost sau în garanție.

După ce am făcut rost de bani (deși știam că mă costă undeva la 700ron) am luat legătura cu Radu, iar în a doua duminică din martie am fost la VOX și am lăsat Macbook-ul. Luni a fost diagnosticat, mi s-a comunicat cât mă costă, am fost deacord, iar marți seara am fost și am ridicat Macbook-ul. Simplu, nu?

Macbook Keyboard1 Macbook Keyboard2

Rezolvare

Tastatura mi-a fost înlocuită cu una nou-nouță în mai puțin de 48h, deși mă gândeam că o să stau cel puțin o săptămână fără Macbook.

Unde, cine ce și cum?

VOX este un reseller de produse Apple, la care cei din Timișoara și împrejurimi pot apela fără probleme, magazin pe care îl recomand cu cea mai mare căldură, atât pentru suport cât și pentru ajutorul/sfaturile pe care le primești. Pentru store online aici.

FileMaker Solutions este firma din spatele numelui VOX.

Am inceput pasionati de tehnologie. Am mers mai departe si am devenit specializati, chiar pionieri in unele sectoare din Romania. 
Astazi cautam sa oferim excelenta in ceea ce facem. Si, desi oferim un rang complet de servicii, facem un singur lucru: ajutam companiile sa devina mai performante, Virgil Tornoreanu, Fondator

Contact

VOX Store Apple Authorised Reseller
Timisoara, Iulius Mall, et. 1
Tel: +40 256 244 205, Fax: + 40 372 870 632
Email: [email protected]
Website: www.voxstore.ro

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu