Zilele trecute cei de la Samsung au înregistrat cuvintele Hexa2pixel™ ca și trademark, iar zvonurile au început să circule. Galaxy S23 Ultra ar putea avea un nou senzor pentru cameră ce ar putea fi capabil să ajungă până la 450MP.

Samsung înregistrează ca trademark Hexa2pixel, o nouă tehnologie de până la 450MP ce va putea fi implementată pe Galaxy S23 Ultra

Galaxy S22 Ultra are o cameră ISOCELL H3 de 200MP, iar pentru Galaxy S23 Ultra ce va fi lansat în ianuarie 2023 se zvonește că ar urma să aibă un nou senzor dezvoltat de Samsung bazat pe această nouă tehnologie Hexa2pixel.

Nu este suficient să ai un senzor imens dacă pe partea de software încă nu poți să beneficiezi de toate performanțele lui. Toate acestea vor veni la pachet cu o scumpire a telefoanelor, prima dintre ele fiind luna viitoare în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2022 unde vom vedea noile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Camerele foto au evoluat de la an la an, recent am putut vedea cum arată un senzor de 2.54cm încorporat în Xiaomi 12S Ultra și putem trage concluzii despre cum vor arăta viitoarele telefoane ca design având astfel de senzori imenși. Apple folosește senzori de 13MP pe iPhone 13 Pro, iar conform zvonurilor iPhone 14 ar urma să facă trecerea la senzori de 48MP, în timp ce Samsung a ajuns la 200MP și mai nou vrea 450MP.

Unde vom ajunge?

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu