Oferta săptămânii

Visuri, implementări, componente, tehnologie dar și o varietate de compromisuri, Xiaomi 12S Ultra devine cel mai bun telefon datorită camerei de 2.54cm de pe spate, iar calitatea se apropie de cea a unui DSLR conform celor de la Phone Arena.

Xiaomi 12S Ultra Verdant Green

Xiaomi 12S Ultra a fost lansat în cursul zilei de astăzi, vine cu senzorul de 2.54cm produs de Leica, procesor Snapdragon 8+ Gen 1 cu 8/12GB de RAM, baterie 4860mAh, cameră selfie de 32MP, 5G, Wifi 6E și boxe Harman Kardon.

Xiaomi 12S Ultra Specificații

Senzorul foto este Sony IMX989 și are o rezoluție de 50.3MP. Acesta este cel mai mare senzor foto de pe un smartphone după Panasonic Lumix DMC-CM1, Sharp Aquos R6/R7 și Xperia Pro-I. Pe lângă avem și o cameră ultra wide de 48MP completată de alta tip telephoto tot de 48MP. Mod de noapte, zoom optic, stabilizare optică pentru video toate lucrează împreună printr-un nou sistem implementat de Xiaomi și numit Xiaomi Ai Image Solution.

After so much hard work, we can finally share our latest innovation, Xiaomi smartphones co-engineered with Leica, ushering in a new era in imagery technology. Xiaomi 12S Ultra features the Sony IMX989, Sony’s largest image sensor to date. The 1″ ultra sensor captures a greater amount of light, allows for faster focus speed, and better dynamic range.

 

– Lei Jun, Xiaomi CEO

Cei de la Xiaomi au început o colaborare cu Leica tocmai pentru a putea beneficia de toată performanța senzorului Sony IMX989. Așa cum Sony, Nokia sau Vivo lucrează cu Zeiss, OnePlus cu Hasselblad sau Huawei cu Leica, iată că a venit timpul ca Xiaomi să facă pasul către calitate, iar cu noul Xiaomi 12S Ultra s-ar putea să spargă gheața în segmentul telefoanelor premium unde Samsung și Apple domină piața.

Dezvoltarea acestui senzor de 2.54cm a costat nu mai puțin de 15 milioane de dolari, împărțiți între Sony și Xiaomi.

Camera de 2.54 cm de pe Xiaomi 12S Ultra îl duce pe acesta în topul celor mai bune telefoane care se apropie de calitatea unui DSLR

Xiaomi promite că noul senzor Sony IMX 989 comparat cu cel de pe iPhone 13 Pro Max, aduce 172% mai multă claritate pozelor și cu 32.5% mai rapid în fotografiere plus alte date care până acum nu sunt relevante. Abia aștept testele foto / video.

Prețuri China

  • 8 GB RAM → 256 GB stocare: 857 euro
  • 12 GB RAM → 256 GB stocare: 928 euro
  • 12 GB RAM → 512 GB stocare: 1000 euro

Xiaomi 12S Ultra a fost lansat doar în China, urmează și lansarea globală urmând să vedem exact prețurile de vânzare din România.

cumpără Xiaomi 12S Ultra de pe quickmobile: 7308 lei – 3% voucher QUICK5418

Sursă: phonearena.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu