Când vrei să te căsătorești cu technologia te gândești să îți iei două ghiuliuri, scuze verighete Samsung Galaxy Ring, pe care să le încarci o dată la 3 zile ca să nu uiți că căsătorit sau măritat, depinde de la caz la caz.

Samsung Galaxy Ring va fi cap de afiș la următorul #GalaxyUnpacked

Samsung, această companie „inovatoare”, după ce au văzut succesul noilor iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max care vin acum cu carcasă de titan, s-au gândit că ar fi bine să sară gardul ca să pună și ei titan pe următorul Galaxy S24 Ultra.

Acest „inel inteligent” va putea fi folosit în mare parte pentru a monitoriza diverse funcții precum:

  • măsurarea pulsului
  • SpO2
  • temperatura pielii
  • monitorizarea somnului
  • ceva funcții fitness

Hai că nu mai e mult până în ianuarie 2024 când se va ține evenimentul Samsung #GalaxyUnpacked unde vom avea toate noutățile ce vor fi prezentate de ei. Sunt aproape convins că până atunci toate informațiile vor fi disponibile online, pentru că nu pot fi la fel de  secretoși ca Apple.

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Spune mi ceva din seria 15 care nu a fost prefigurat in leak uri… “nu pot fi la fel de secretoși ca apple”… serios…

    • Tu faci diferența între leakurile celor de la Apple „cu s-ar putea, uite lucrează la asta, ar putea astea” dar nu e nimic sigur, iar la Samsung toate informațiile sunt disponibile online cu săptămâni înainte de lansare.

    • dap; carcasa de titan a fost o certitudine; usb-c cu dif de transfer între modele, de asemenea; marginile subțiri, de asemenea; cipul de 3 nm de asemenea; action button de asemenea; dynamic island pe modele non pro de asemenea; singura întrebare care și a găsit răspuns mai întârziat a fost cea ref la culori; altfel, din „machetele” trimise pt producătorii de huse, se știau din iunie-iulie toate detaliile. so… evenimentul de lansare a părut familiar”. ba chiar, pe alocuri, mai puțin ofertant decât rumors urile specifice, respectiv la camera de zoom, care nu e periscop și nu oferă 6/10x, ci 5x, un zoom range bun, dar nu top

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu