Apple devine și mai secretă, va ascunde informații de inginerii săi începând cu iOS 15

by on Jun 15, 2021, 12:46
3 343

Acum mulți ani era foarte greu de aflat ce urma să prezinte Apple în toamna fiecărui an, însă în ultimii ani aceste informații „leak-uri” care apar în mediul online înainte de fiecare lansare sunt tot mai dese.

Apple Privacy

Apple o să fie și mai secretoasă și va încerca să ascundă informațiile despre noile produse hardware și software de inginerii săi prin introducerea unor restricții bazate pe instalarea unui profil pe fiecare dispozitiv, astfel încât inginerii care lucrează pe o anumită componentă să nu mai poată vedea și alte părți/componente.

Sunt sigur că există și alte modalități prin care „anumite informații” să ajungă și prin presă, iar Apple nu are cum să oprească asta, mai ales că zvonurile încă nu vor dispărea complet.

3 COMMENTS

  1. Pai ar trebui sa se faca asta, unii producatori, la noi, ajung sa puna restrictii pe Google Play tocmai din motivul asta, sa nu mai apara leak-uri inainte de lansare.
  2. @Marius da, dar aici vorbim de schițe ale produselor, build number, features. E mult mai complicat pentru Apple pentru că vorbim de mulți bani 😀

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!