Samsung Galaxy AI este o platformă de inteligență artificială (AI) care este disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii de dispozitive Galaxy. Platforma oferă o serie de caracteristici AI, inclusiv recunoașterea facială, traducerea limbilor, editarea foto și video și multe altele.

Lista telefoanelor ce vor primi Galaxy AI

Într-un interviu recent, directorul executiv al Samsung Electronics, TM Roh, a declarat că compania intenționează să ofere mai multe funcții AI profesionale pe Galaxy AI, dar acestea vor fi disponibile contra cost.

Galaxy AI este o platformă puternică care oferă o gamă largă de caracteristici AI care sunt utile pentru toată lumea. Cu toate acestea, recunoaștem că există și o cerere pentru funcții AI mai profesionale, care necesită resurse suplimentare pentru dezvoltare și întreținere. Prin urmare, intenționăm să oferim aceste funcții contra cost.

— TM Roh

Roh nu a oferit detalii specifice despre ce funcții AI profesionale vor fi disponibile pe Galaxy AI. Cu toate acestea, a sugerat că acestea ar putea include:

  • Editarea foto și video mai avansată: eliminarea obiectelor nedorite din imagini, îmbunătățirea calității imaginii și crearea de efecte speciale.
  • Aplicații AI pentru afaceri: automatizarea sarcinilor, analiza datelor și crearea de modele predictive.
  • Aplicații AI pentru sănătate și fitness: monitorizarea sănătății, urmărirea activității fizice și furnizarea de recomandări nutriționale.

Oferirea de funcții AI profesionale contra cost este o modalitate prin care Samsung poate genera venituri suplimentare din Galaxy AI.

Este important de remarcat faptul că funcțiile AI gratuite pe Galaxy AI vor rămâne disponibile pentru toți utilizatorii. Cu toate acestea, utilizatorii care doresc să acceseze funcții AI mai profesionale vor trebui să plătească o taxă lunară, trimestrială sau anuală.

După cum știm deja, utilizatorii Android nu sunt obișnuiți să plătească pentru servicii extra, așa că, rămâne să vădem cum vor evolua lucrurile pe viitor și care vor fi costurile pentru funcții mai avansate ale Galaxy AI.

Sursă: connect.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu