De câțiva ani se vehiculează idea unei realități virtuale ce urmează a fi lansată de Apple printr-o pereche de ochelari capabili să ofere o realitate augmentată în stilul propriu. realityOS 1.0 având numele de cod Oak, este aproape de lansare.

Apple Glasses Control Rumors - realityOS 1.0

Lansarea Apple Glasses împreună cu prima versiune 1.0 a sistemului de operare dedicat unui device AR/VR va fi programată pentru luna martie 2023. Tim Cook a confirmat acest lucru într-un inverviu recent unde a spus că în curând percepția noastră asupra lumii virtuale oferite de realitatea augmentată se va schimba.

În luna mai a acestui an o companie prin care înregistrează brevete a depus o cerere de înregistrare a unui brevet pentru realityOS, iar pe sfârșitul lunii august aceeași companie a înregistrat alte 3 brevete: Reality One, Reality Pro și Reality Processor.

Din cauza problemelor cu fabriciile Foxconn din China, Apple este nevoită să își amâne evenimentul dedicat noilor produse Mac, odată cu acestea și lansarea ochelariilor Apple. Anul 2023 se arată interesant.

Voi ce părere aveți? Vom avea un keynote dedicat Mac anul acesta?

Sursă: @iSWUpdates


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu