Pe începutul anului mai mulți dezvoltatori de aplicații au găsit referințe în logurile App Store către o platformă numită RealityOS. Aceste loguri au legătură se pare cu zvonurile legate de primul dispozitiv Apple AR/VR.

Dispozitiv Apple AR VR cu sistem de operare RealityOS inregistrat ca si trademark

Recent, mai multe persoane importante ale unor companii mari au primit din partea Apple un dispozitiv misterios pentru teste. În ultimii ani compania Apple a înregistrat tot felul de patente care utilizează un dispozitiv/ochelari cu ajutorul cărora se pot controla alte dispozitive Apple cum ar fi Apple Watch, MacBook, iPhone, iPad sau iMac. Acest dispozitiv ar utiliza conexiunea prin sateliții de joasă orbită conform ultimelor dezvăluiri.

RealityOS™

În decembrie 2021 o companie numită Realityo Systems LLC a de pus actele pentru a înregistra „RealityOS” ca și trademark în Statele Unite sub categoriile de periferice, software și dispozitiv hardware portabil. Compania Yosemite Research LLC a înregistrat trademark-uri pentru „Yosemite” și ”Big Sur” în trecut. Anul trecut aceeași companie a înregistrat înainte de WWDC21 un trademark pentru „Monterey”.

Atât Realityo Systems LLC cât și Yosemite Research LLC au aceeași adresă a unei companii care înregistrează trademark-uri unde Apple este client de ani mulți. Deci nu este nici o coincidență.

Aceeași companie a înregistrat RealityOS și în alte țări precum Uganda, Uruguay sau Brazilia. Termenul limită pentru un trademark internațional este de 8 iunie 2022, la doar 2 zile după evenimentul WWDC22 dedicat dezvoltatorilor.

RealityOS trademark in Brazilia

Anul acesta se pare că Apple va veni cu destule noutăți pentru noi. Rămâne să vedem noutățile din iOS 16 și ce dispozitive vor fi prezentate în cadrul WWDC22.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu